SVET SPORT

KO JE SRPSKI TOŠE PROESKI SA TIK-TOKA?

Balkan je prepun estradnih zvezda, ali sve je manje onih koji imaju manire „stare škole“ i retko se pojave, ali zato kada se pojave onda su to oni o kojima se pričaju priče i pišu pesme, a oni ne pevaju, oni „pričaju dušom“.

Izvor: instagram.com/svettozzar

Neko eksplodira brzo, neko malo malo kasnije, kada već sazre u kvalitetnu osobu, Svetozar Igić je iz drugog primera, ali kada je eksplodirao, bilo je veliki prasak, i živi je primer da je kvalitet večno ispred kvantiteta.

Svetozar broji preko 200 hiljada pratilaca na društvenoj mreži Tik-Tok i svakodnevno njegove pesme slušaju milioni, takođe počinje sve više da se ponaša kao jedna od najpopularnijih mladih zvezda na Balkanu u pevačkom smeru, sa lepim manirima kao nekadašnji šarmeri sa estradne scene.

Naime, u tek nedavnoj situaciji, popularni Svetozar je primetio ljubavni par, na klupama Beograda, otvorio prozor i svojom gitarom i dugim vokalom ulepšao im popodne, raširio ljubav kako u tom parku tako i milionima ispred malih ekrana na društvenim mrežama, jer njegov snimak se deli i deliće se sve više kako dani prolaze, jer takvi gesti su retki.

Među ostalim lepim komplimentima koje ovaj mladi momak svakodnevno dobija onaj koji nam je oduzeo momenat pažnje je „srpski Toše Proeski“ što stvarno možemo reći da jeste istina. Retki su takvi umetnici koji su pevači, a ne pevaju, nego pričaju dušom. Takav je bio legendarni makedonski pevač, takav je i Svetozar.

Među ostalim ako danas još niste slušali anđela, poslušajte kako to radi neko sa dušom:

Ostavite odgovor