SVET SPORT

MAJKA PRIJE SVEGA – TANJA SAVIĆ

Poslije dugotrajne i iscrpne borbe za starateljstvo nad svojom djecom, ovih dana špekuliše se da je Tanja Savić nakon uspjela da dobije svoju djecu nazad.

Izvor: instagram.com/tanja_savic_private

Prije više od godinu dana, Balkan je potresla sudbina mlade i popularne pjevačice Tanje Savić pred kojom je zaista prethodio borben i težak period.

Svjedočili smo brakorazvodnom urnebesu Tanje Savić i njegog supruga Dušana Jovančevića koji je, shodno Tanjinoj priči, bez njenog saznanja odveo djecu iz Srbije u Australiju.

Njene fanove potresla je Tanjina detaljna priča koju je iznijela gostujući u emisiji Sanje Marinković. U emisiji se možete uvjeriti u pakleni put kojim je pjevačica hodala. Iako neutješna zbog slijeda svih događaja o kojima je govorila, pjevaćica je i tad djelovala hrabro i istrajno.

Ovih dana, u žiži javnosti, govori se o njenoj uspješnoj borbi kojom je uspjela da vrati svoje sinove. Kako je i sama izjavila da je majčinstvo dar od Boga, te da je mnogo srećna što ponovo ima svoju djecu uz sebe. Svojom borbom Tanja je potvrdila da jednoj majci ništa ne može stajati na putu kada su u pitanju njena djeca.

Ostavite odgovor