BIZNIS

BALKANSKI ANDREW TATE – VELJKO BJELICA!

Nije svakodnevna prilika da čujemo da imamo milionera iz Niša, a još manje da je taj neko zaradio novac svojim radom i trudom. Rođeni Nišlija, Veljko Bjelica je dobio nadimak Andrew Tate sa Balkana zbog načina na koji motivira ljude.

Izvor: https://www.instagram.com/veljkobjelica

Odresitost, motiviranost i kvalitetna prezentacija su ono što spaja ova dva međutim svakako suprotna lika u mnogo toga. Andrew Tate se više zabavlja ekscentričnim izjavama, govori ono što svi misle te tako prikuplja poene, dok naše gore list Veljko Bjelica, je suprotnost toga. On se ne opterećuje sa tuđim mišljenjem, ne troši vreme na razne tematike, te se drži direktno onoga što mu najbolje ide, a to je biznis.

Ovaj biznis mag, koji je između ostalog izbačen iz škole o čemu možete poslušati na njegovim društvenim mrežama, ima iza sebe brojne saradnje sa samom kremom svetskih brendova, što mu je naravno i donelo milionski profit koji ne krije i sam sada motivira svoje učenike da krenu putem pametnije zarade i više truda u biznisu.

Izvor: https://www.instagram.com/veljkobjelica

Kao primer jednog razvijanja proizvoda od nule Veljko je na našim prostorima razvio proizvod od kikirikija „protein smash“ koji je vrlo brzo postao omiljeni na policama popularnog lanca „DM“ te u internet prodaji naravno.

Sam primer je samo jedan mali deo onoga što ovaj biznis mag i motivator pruža u svojoj školi, gde uči svoje učenike kako izaći iz okova svakodnevnice i razmišljati van kutije jednoličnosti poslovnog razmišljanja.