SHOWBIZ

DINO TUTUNDŽIĆ – JOHNNY SINS INTERNETA NA BALKANU?!

Vodoinstalater, dostavljač pice, muž koji dolazi sa posla i slučajni komšija su samo neke od uloga koje tumači legendarni glumac filmova za odrasle Johnny Sins, a baš tako se može protumačiti i uloga čoveka za kojeg na balkanskoj internet sceni vlada nepisano pravilo da je mirođija svakoj čorbi.

Izvor: instagram.com/ceoofmudrolije

Nekako je upitno, da li stotine različitih ulova Johhny Sins-a u malo više od 2000 snimljenih filmova za odrasle mogu zapravo da pariraju raznim internet čudima koje svakodnevno obavlja mladi preduzetnik gosp. Dino Tutundžić.

Lično ne tako popularan sa svojim brendom kao osoba sa svojih malo više od 6000 Instagram pratila iz razloga što zaista retko ko može da razume ono o čemu on priča, i svoje poslovanje razvija kao jedna vrsta lutkara na dečijim predstavama. kako Dino vuče konce tako veliki brendovi Balkana plešu.

Sa poslovne strane ono upečatljivo iza čega stoji potpis Dina je brend „Mudrolije“ koji broji oko 2 miliona pratilaca na društvenim mrežama, što je generalno na malom tržišto kao što je jugoslovensko govorno područje podvig iste jačine kao kada Johnny Sins za 5 minuta nauči da menja cevi.

Izvor: instagram.com/ceoofmudrolije

Uvek u društvu lepih žena, većinom uticajnih osoba iz biznis sveta, nekako ovaj mladi lucidni karakter izgleda vrlo često kao da ništa ne radi, i da nigde nije poslovno prisutan, a baš naprotiv on stalno radi i u svemu je prisutan, samo što to ne ističe u prvi plan jer nema potrebu za tim.

Dok se širokoj narodnoj masi čini kao da je uvek na godišnjem, Dino vrti tamo gde burgija neće.

Pored toga što obavlja svoje poslove, ima svoje prste u svemu skoro na našem internetu, također ima i ulogu „rešavača problema“, jer je uvek prvi poziv, a onda i poruka pošto je već postalo poznato da voli poruke a na pozive se ne javlja.

Jel bi voleli da vam je Dino prvi komšija?