ŽENSKI FUDBAL/NOGOMET

ONA SE BORI LEPOTOM PROTIV GOLOVA!

Živimo sada već u 2023. godini i u poslednjoj deneciji, ovog nekog modernog doba je veoma redak slučaj naići na prirodnu lepotu i iskrenost izgleda ženske osobe, međutim lutajući po terenima ženskog fudbala, pronašli smo možda i najlepšu srpsku fudbalerku?

Izvor: instagram.com/j_petrovicc1

Jovana Petrović, plavuša zaraznom osmeha i bisernih plavih očiju je prava atrakcija u turskoj gde nastupa za prvoligaški ALG Spor kao jedan od najboljih timova u pomenutoj državi, međutim veliki broj gledalaca dolazi na utakmice ekipe baš da bi gledali našu zanosnu Jovanu, jer za njih je nešto nesvakidašnje.

Može se primetiti da se Jovana i među našim devojkama ističe baš iz razloga prirodnosti, bez veštačkih delovanja na svom telu.

Izvor: instagram.com/j_petrovicc1

Inače, Jovana pored svog izgleda kojim je zaokupila i preko 5 000 pratilaca na Instagramu, je i među stativama ponos nacije s obzirom da bivša golmanica Crvene Zvezde je i reprezentativka Srbije.

Da li je Jovana Petrović najlepša srpska fudbalerka? Ostavljamo vama na izbor, ali jedno je sigurno gledaoci širom sveta se nadaju da će na fudbalskim terenima između stativa naći baš ovu lepoticu.