SHOWBIZ

ACA INFORMACIJA – BALKANSKI FABRICIO ROMANO!

U celom svetu kao najpopularniji sportski reporter je poznat Fabricio Romano, koji je praćen sa preko 11 miliona ljudi na svom Instagram profilu, međutim Balkan ima svog Fabricia, svog sportskog reportera koji stiže da nas izveštava od poslednje lige Bosne i Hercegovine do Svetskog prvenstva u Katru.

Izvor: instagram.com/acainformacija

Strahinja Čalović, marketing stručnjak poznatiji pod pseudonimom sportskog novinara Aca Informacija, na svom Instagram profilu broji skoro 200 000 pratilaca, što je apsolutni rekord jednog sportskog reportera na našim prostorima.

Zapravo, Aca Informacija i nema konkurenciju, jer je jedini istaknut u svom polju, a svojim šarmom i povezivanjem aktivnih sportskih dešavanja sa pošalicama iz naroda čini da i ostane daleko na vrhu.

Strahinja, sa svojim brendom korača definitivno ka milionu, a da to nije slučajnost govore i njegovi drugi brendovi na kojima također ima uspešne rezultate.

Pored nekoliko svojih brendova, vođenja škole marketinga ovaj sjajan lik uspeva da uklopi i idiličan porodičan život sa potomstvom i svojom ženom Marijom koju često prikazuje u javnom svetu. Kako uspeva da pronađe dovoljno energije da na svakom polju bude uspešan u samo 24 časa ostaje neka vrsta enigme, da li kaže ženi na svako pitanje „da“ ili ima neku tajnu koju čuva strogo u svom sefu kreativnosti, zajedno sa inspiracijom za zanimljive sportske tekstove već dug period.