SHOWBIZ

OD DETETA ŠTO SNIMA U SOBI DO SVOJE ČOKOLADE NA POLICI!

Veoma često čujemo kroz priče široke narodne mase, nepoštovanje prema modernim zanimanjima, kao što su snimanje video klipova. Da li je to neka vrsta ljubomore, ili zavid što naši mladi prave novac lakše nego starije generacije i dalje je diskutabilno, ali da je neko uspeo u tom polju, možemo reći kada se pojavljuje čokolada sa njegovim likom na policama u prodavnici. Upravo to je uradio jedan od najpopularnijih balkanskih jutjubera, Dex Rock.

Izvor: instagram.com/dextherock

Jutjuber koji radi ovaj posao još od dečijih dana od davne 2010. godine, evo već punih 12 godina, dosegao je sami vrhunac ovog posla, jer ne samo što na svom YouTube kanalu broji skoro 2 miliona pratilaca, nego nakon niza stvari u prodaji u smeru garderobe, od nedavno na policama prodavnica je stavio i svoju čokoladu.

Koliko je samo veliko putovanje od dečijeg snimanja nekih snimaka u sobi, do izrade vlastite čokolade, i sprovođenja aktivne prodaje. Zvuči malo nerealno, ali očigledno, da je disciplina i upornost broj jedan u svakom poslu pa tako i ovom.

Izvor: youtube.com/@DexRock

Milka i druge čokolade su definitivno dobili konkurenciju na policama barem na Balkanu, a Dex Rock je dobio poštovanje jer je iskoračio u još jednom preduzetničkom smeru u svojoj karijeri. Sjajan rezultat pre svega izuzetno mlade osobe.

Kako izgleda Rock čokolada možete pogledati ovde:

Izvor: youtube.com/@DexRock