SVET SPORT

CRVENA ZVEZDA NADIGRALA AC MILAN!

Nakon remija u prvoj utakmici, fudbalska javnost očekivala je debakl u Italiji, što su fudbaleri Crvene Zvezde lavovskom borbom demantovali i nadigrali puno bogatijeg protivnika.

U prvoj utakmici heroj je bio Milan Pavkov sa golom za 2:2 u poslednjim sekundama utakmice, a na drugoj utakmici jučer odigranoj Ben je bio strelac jedinog gola za crveno bele iz Beograda.

Pored toga što protiv Zvezde je gol postignut iz penala, te im je poništen gol, bilo je još nekoliko najamnje rečeno čudnih sudijskih odluka, ali to je fudbal i dvomeč je završen ukupnim rezultatom 3:3 što daje AC Milanu prolaz dalje zbog jednog gola više u gostima.

Nije moralo biti tako, Ivanić, Katai, Gobeljić, i Ben su imali redom još nekoliko šansi koje su mogli pretvoriti u gol na utakmici, ali nisu uspeli zadržati mirnoću.

Gobeljić je pocrveneo u drugom delu utakmice, ali to nije mnogo uticalo na igru, jer su se momci iz Srbije borili do zadnjeg minuta i na tome mora sportska javnost Balkana da im čestita, ne dešava se svaki dan da ekipa sa naših prostora nadigra slavnog velikana kao što je AC Milan po svakom fudbalskom aspektu.