SVET SPORT

LUDAK U MANTILU – NOVA BALKANSKA ZVEZDA

Takmičenje pod nazivom Zvezde Granda, traje godinama ali tek ponekad se desi, da se pojavi prava velika zvezda u rangu regionalnim zvezda. To se desilo ovaj put u vidu maestralnog ludaka u mantilu – Isaka Šabanovića.

IZVOR: instagram.com/isakciksy

Isak Šabanović, ludak u mantilu koji se nedavno pojavio u Zvezdama Granda, potegao je u našem regionu, samo jedno pitanje u glavama svim gledalaca ovog pevačkog programa, koje sa nametnulo: „Gde je bio do sada?“

Iako imamo nikada više estradnih ličnosti u javnosti na Balkanu, nikada manje kvalitete nije bilo, tako da široka narodna masa izuzetno oduševljeno reaguje na pojavljivanje ovakvih muzičkih genija.

Kada je momak iz Bijelog Polja, nastupio više nije bilo razlike između onih koji vole narodnu muziku, rok muziku ili rep muziku, bilo je samo važno da osoba voli muziku, a u tom slučaju bila je kupljena Isakovim perfomansom, kako vokalnim sposobnostima tako i tom nekom ludom emocijom, mimikama lica i snažnom iskrenom energijom koja se prenosila milionima malih ekrana u kuće gledalaca.

Ovo je tek početak, očekujemo velike stvari od ovog sada već popularnog pevača.

Jedno ćemo vam reći, Isak Šabanović, zapamtite ime!