ZLATAN NE MOŽE SAM UZETI TITULU?

Nenormalan uspeh, i nezapisani rezultat bi bio, da jedan fudbaler koji je pred kraj karijere, dođe u ekipu koja je blago rečeno u lošem stanju nekoliko poslednjih godina, AC Milan, i uzme titulu sa istim, ali nakon poraza od gradskog rivala 0:3 ostaje pitanje da li je to ipak samo neostvarena želja navijača Milana?

Mlada snaga Intera, Lautaro Martinez i Romelo Lukaku gaze sve pred sobom, pa tako su i matirali gradski derbi, prvi sa dva, drugi sa jednim golom.

Pomalo neočekivano lako dobijen derbi po mnogo fudbalskih stručnjaka, ali to je neminovnost da crveno-crni teško izdržavaju tempo sa dosta manjim rosterom igrača od protivnika.

Međutim, Zlatan Ibrahimović, ne bi bio Zlatan Ibrahimović, da nije svoj šampionski stav koji kaže „nikad ne odustaj“ preneo na svoju ekipu tako da smo sigurni da u 15 preostalih kola nas očekuje uzbudljiv kraj šampionata.

Već u sledećem kolu, Milan ima težak posao protiv Rome bosanskog dijamanta, Edina Džeke, a Inter ima nešto lakši posao, barem na papiru jer čekaju kod kuće Đenovu.

Lopta je okrugla, fudbal je nepredvidiva igra, i pitanje šampiona je daleko od odlučenog, ali za sada je jedino sigurno barem po najavama trenera i sportskih novinara, a to je da su Juventus i Cristiano Ronaldo izgubili titulu.

Ostalo je samo pitanje, koje boje će biti titula, plavo-crne ili crveno-crne?

Ostavite odgovor