VANJA KNEŽEVIĆ I CECA POSTAJU SARADNICE?

Pravi rijaliti tek počinje – Ceca finansira diskvalifikovanu takmičarku iz „Zvezda Granda“ u inat Jeleni Karleuši! Vanja Knežević se nalazi između dve dive kao između dve vatre!

Izvor: instagram.com/cecaraznatovic

Mlada takmičarka Vanja Knežević, koja je nedavno diskvalifikovana iz poznatog muzičkog šou programa, dostigla je iznenadni bum u marketingu. Javnim debatama sa žirijem „Zvezda Granda“ devojka za u kratkom periodu prikupila ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama i napravila dobru bazu za početak karijere.

PROČITAJTE JOŠ…

Izgleda da se u celu priču polako umešala i Ceca Ražnatović, za koju se zna da nije u sjajnim odnosima sa Jelenom Karleušom, članicom žirija. Obzirom da je Vanja Knežević izjavljivala kako je na takmičenju doživljavala mentalno zlostavljanje, njen najveći zaštitnik u medjskom svetu bila bi Ceca kao srpska, muzička legenda. U kompletan proces uključen je i Cecin dugogodišnji saradnik Damir Handanović, koji je potvrdio kako je prihvatio ponudu da priprema pesmu za Vanju.

Izvor: instagram.com/knezevicvanja

Po svemu sudeći, mlada pevačica smatra da je ovo idealan nastavak nakon traumatičnog početka. Njen start od nule je pripremanje prve pesme, iako još nije svesna prilike koja joj je ukazana. Priprema nešto veliki singl u beogradskom studiju i nada se da će opravdati očekivanja svojih vernih fanova.

Ostavite odgovor