TELEVIZIJA KAKVU POZNAJEMO JE PROŠLOST? STIGLA SLEDEĆA GENERACIJA!

Po svetskom trendu, stigla je i kod nas televizija koja emitira sadržaj isključivo za mladu publiku, gde svakodnevno u svojim emisijama prikazuju jutjubere, tiktokere i druge influencere. Predstavljamo vam Hype TV i Red TV koji su doneli modernu televiziju u Srbiju.

Izvor: instagram.com/hypetv.rs

Hype TV je prvi kanal koji emituje klipove sa Jutjuba i ima saradnju sa balkanskim jutjuberima. Neke od voditeljki ove popularne mladalačke televizije su Milica Vukliš – Mikica, Nastasija Popović – Stasia, Aleksandra Stojković – Alex, Ksenija Borović – Xena, Katarina Ristić – Keti.

Hype TV je šarolik i svakodnevno ima raznovrstan sadržaj, koji se bazira direktno na mladalačku publiku.

Izvor: instagram.com/redtv.rs

Red TV je televizija koja je nastala kroz televizijsku i internet podlogu, društvene mreže i aplikacije. „Jer ono što te pokreće zaslužuje veliki ekran“ istaknuta je rečenica na zidu kanala koji je namenjen mladim generacijama. Glavni urednik i vlasnik je Željko Mitrović, inače vlasnik i televizije PINK.

Kao i Hype TV, Red TV takođe prikazuje razne vrste mladalačkog sadržaja sa gostima koji imaju publiku iz većinom osnovnih škola, pa se po tome razlikuju od svih drugih televizija.

Jedno je sigurno, Srbija nije imala ovako nešto- Uživajmo u nekom drugom sadržaju, izađimo iz okvira.