SRPSKI JUTJUBER VRATIO TIKTOK ODAKLE JE DOŠAO

Tik-Tok, u poslednje vreme najpopularnija viralna aplikacija, koja je zaludila svet, pa tako i Balkan, posebno one najmlađe je doživela ekspanziju, da od šale i zabave se dođe do demona, smrti dece i ludosti što sve više truju dečije glave, protiv čega se Miloš Šarić, poznatiji kao jutjuber sa kanala Sharke bori na sve načine, a poslednjim činom je barem na 3 minute uspeo da zaustavi vreme i vrati Tik-Tok odakle je i došao.

Sve do sada, ovog momka su smatrali, „džentlmenom“ Jutjub scene na Balkanu, kakve su mi i fotografije na zvaničnom Instagram profilu, da bi on ipak odlučio da na 3 minute skine šešir i sat i odboksuje nekoliko rundi sa Tik-Tokom.

Naime, popularni Sharke je izbacio pesmu pod nazivom Tik-Tik Smeće čime je napao kompletnu publiku ove eksplicitne aplikacije, pošteno ih „stavio gde im je mesto“ žargonski rečeno, te oduševio armiju svojih fanova, koje naziva „mačići“ od milja.

Inače, Miloš Šarić broji preko 200 hiljada pratilaca na društvenim mrežama, što mu daje kompetenciju i pravo da iznese svoj stav i brani ozbiljne kreatore sadržaja na internetu.

Ako ne više, barem na 3 minute, Sharke je uspeo zaustaviti vreme, ugasiti Tik-Tok sa svojim činjenicama koje je izneo na kreativan način kroz pesmu.

Poslušajte kako to izgleda: