SRPSKI JUTJUBER SE PRETVORIO U ROBOTA?

Opšte je poznato da su popularni jutjuberi došli u tu fazu popularnosti da mogu da iznesu pesme sa pregledima i tako naprave momentalnu pompu na internet sceni, ali stvarno ne može biti jasno zašto bi se određeni koji jednostavno nemaju talenat upuštali u tako nešto i pravili od sebe predmet ruganja?

Izvor: instagram.com/rajke02

Iz dana u dan smo svedoci tome da jutjuberi izbacuju velike količine pesama, jer mogu da iznesu te vrste projekata sa pregledima i to nekima ide od ruke jer svedoci smo nekolicine kvalitetnih pesama, koje su odrađene bolje od većine estradnih umetika.

Međutim, dolazi ono „ali“ ne razumemo zašto osobe koje nemaju niti 1 % talenta za pevanje se upuštaju u takav projekat, da postanu predmet ruganja svakoga ko je realan i ima samo malo zdravog razuma.

Poslednji projekat takvog tipa je popularnog jutjubera Rajketa, koji je snimio pesmu pod nazivom Breskvica LoveTrack.

Naime, Nemanja Rajović je sasvim jasno pokušao napraviti medijsku pompu, kroz pesmu o popularnoj pevačici Breskvici, i to ispratio sa jakim marketingom na Instagramu gde su mu nekolikocina kolega sa scene pogurali pesmu, i izbacio je fotošopiranu sliku njega i pomenute umetnice, što sve pomaže u pregledima, ali opet to „ali“ u kompletnoj pesmi Rajketovog glasa apsoultno da i nema, čuje se isključivo računar tj računarski program koji peva.

„Kao da slušaš robota koji pušta glas“ – glasio je neki od komentara na ovu izvedbu, te je sasvim jasno da više apsolutno nije važan kvalitet projekta, nego samo pregledi, bili oni negativni ili pozitivni izgubilo je važnost, samo je bitno da je brojka na mestu.

Samim tim, mnogo postaju da budu cenjeni mladi umetnici koji zaista poseduju vanserijski talenat, jer su odmor za dušu i melem za uši, nakon ovakvog robotizma koji slušamo svakodnevno.

I mi ćemo vam dati mogućnost da pogledate i poslušate robota na delu:

Ostavite odgovor