SVET SPORT

SRPKINJA SA PETORO OČIJU? SVE JE MOGUĆE!

U 21. veku sve je već postalo normalno, i većina ljudi se ne iznenađuje na skoro ništa. Da je zaista tako, dokazuje nam devojka sa Kosova koja ima čak petoro očiju.

Izvor: instagram.com/sofiatanaskovic

Naime, mlada i prelepa tik-tokerka sa preko 100 hiljada pratilaca na ovoj društvenoj mreži izbacila je svoje umeće šminkanja, i tako prikazala sebe kako bi izgledala sa petoro očiju.

Ova inače prepoznatljiva osamnaestogodišnjakinja po svom mladežu, slatkoći i talentu šminkanja se polako ističe kao jedna od najkreativnijih ruka u svetu kreativnog šminkanja takozvanog „face arta“.

Izvor: instagram.com/sofiatanaskovic

Svakodnevno nailazimo na nove, mlade, kreativne osobe a Sofija Tanasković je definitivno jedna od njih, šta više među onim najboljima u regionu. A ono što nam je zaokupilo pažnju kod ove mlade zvezde sa društvenih mreža je skromnost i pozitivno razmišljanje, što možete videti u njenim rečima za New Balkan Times: „Želim da uputim poruku svima onima koji žele da se ostvare u nečemu, bilo to šminkanje ili nešto drugo. Jednostavno je najbitnije da verujete u sebe i zacrtate svoj cilj i da na putu do njega ne obraćate pažnju na prepreke koje vas mogu samo odvratiti od tog puta. Negujte svoju ličnost, radite ono što vas čini srećnima, budite uporni i uložite trud za ono što želite da ostvarite.“

Izvor: instagram.com/sofiatanaskovic

Kada se desi da naiđete na Pokemona, Digimona ili nešto slično na ulici, možete pretpostaviti da ga je Sofija našminkala i spremila za super junačka dela.

Ako volite kreativnost, ako ste za nešto vanserijski, ako ste za pozitivu i raspoloženost, bacite oko na Tik-Tok i Instagram Sofije Tanasković, nećete požaliti, jer nikada ne znamo šta očekivati sutra od Sofije, te koju inovaciju će novu izbaciti.

Ostavite odgovor