SERE MI SE OD SELJAKA – KARLEUŠA OSULA PALJBU

Već je svima dobro poznato, da balkanska diva nema dlake na jeziku i da uvek iznese svoje mišljenje, ma kakvo ono bilo!

Izvor: instagram.com/karleusastar

Naime, nakon dešavanja svađe između Jelene i kandidatkinje u emisiji Zvezde Granda gde je Jelena člank stručnog žirija skupa sa estradnim ličnostima Marijom Šerifović, Anom Bekutom, Snežanom Đurišić, Draganom Stojkovićem Bosancom, Aleksandrom Milićem, Sašom Popovićem i Đorđem Davidom, hiljade i hiljade ljudi su počeli da prosipaju paljbu po Jeleni na društvenim mrežama, a na Jutjubu emisija je otišla u trending u svim državama regiona.

Naravno, kao i po običaju Jelena nikome nija ostala dužna, pa je uzvratila paljbu na sve osude koje je dobila a izjavu sa njenog službenog Instagram profila prenosimo u celosti: „Dosta bre više bagro sa lažima! Takmičarka je diskvalifikovana jer je objavljivala da žiriju treba bokserom da se razbije glava! Kakav je to bre način??? Ajde bre sad svaki nebitni kurton da pravi sebi slavu ovako??? Ako imaš psihičkih problema nisi za takmičenje nego za lečenje! Svako ko podržava ovakve budale neka bre puši kurac! Mrš u svoje selo pa izigravajte žrtvu!“

Da Karleuša vređa selo između redova nije ništa novo, ali sada direktno vređa i napada još mlade neformirane ličnosti i to je malo sukob interesa po nama, jer zamislite kako bi se ona osećala da neko to radi njenim ćerkama, s obzirom da je majka.

Opet, šta bi bilo takmičenje, i šta bi bila estrada da nema malo drame, i Vanja Knežević je više dobila od ove diskvalifikacije nego mnogi koji su došli do superfinala ovog takmičenja.

Ostavite odgovor