ONE SU SAN SVAKOG MUŠKARCA – TOP 5 NAJSEKSI PEVAČICA NA BALKANU

Odavno se već zna da pevačice više se ne bore samo svojim glasovima, nego seksipilnošću, provokoacijom muškog uma i granice do koje smeju ići sa pokazivanjem svojih atributa.

Pa da počnemo. Baš kako joj i nadimak kaže bez „Seksi Senjorite“, ne možemo da zamislimo ovu listu. Milica Pavlović zavodljivim izgledom osvaja sve, a nekom se zamera, ponajviše ženama milionima muškaraca koji plaze na njene fotografije na društvenim mrežama. Svi koji vole njene pesme, vole i njen vatren izgled i te neke oči divlje mačke koje zavode sve.

Momentalno možda i najpopularnija pevačica na Balkanu, zbog toga što se upustila ponajviše i u razne saradnje sa jutjuberima, što je odvojilo sa popularnošću kod mlađe generacije, od drugih pevačica, također redovno radi na sebi, da unapredi ono što joj je Bog dao i majka rodila.

Apsurno vrela, Džehverovićeva zavodi milione muške populacije svakom svojom fotogafijom, usprkos tome što ima momka i u srećnoj je vezi sa košarkašem Ninom Ćelebićem.

Vrlo često Teodora zna da i pretera u provokaciji, faktički kao od majke rođenja, ali dok se ne buni niko, očigledno je to dobro.

Muški deo uživa u pogledu, a ženski sanja o njenom telu, tako da odgovara svima.

Katarina Grujić prije i poslije plastičnih operacija

Jedna od najplaćenijih Zvezdi Granda je Katarina Grujić, koja osim glasa,
oduzima dah i svojim stasom. Ona vrlo vodi računa o svom izgledu,
a to pokazuju i to rado pokazuje na društvenim mrežama.


Inače, u vezi je sa fudbalerom Markom Gobeljićem
koji je svakako odabrao crnu Boginju seksipilnosti kako bi mnogi je nazvali.

Jelena Karleusa - Biografija

Kada se priča o seksipilnosti na Balkanu, ne može se zaboraviti na modnu ikonu Jelenu Karleušu. Naravno, već je četvrtoj deceniji života, i naravno mnoge su mlađe, zgodnije i zategnutije, ali našu divu prate mnoge svetske zvezde i uvek donosi nešto novo svojom pojavom. Svakako da je u tome neprevaziđena i u tome joj nema ravne, barem na Balkanu za sada. O svojoj figuri i te kako vodi računa, što pokazuju brojke pratilaca od preko 2 miliona na Instagramu, gde često dovodi do ludila nagim fotografijama. Iako ima dvoje dece, i uspešan brak sa Duškom Tošićem, proslavljenim fudbalerom, srpska diva ne ostavlja nikoga ravnodušnim, što svakako zaslužuje da bude na ovoj listi najseksi pevačica.

ANA NIKOLIĆ NE ZNA ŠTA HOĆE Odlučila se na DRASTIČAN KORAK, a onda se  PREDOMISLILA! Detalji će šokirati sve

Iako je lista duža, morali smo se opredeliti za 5 imena, mi smo se opredelili da Ana Nikolic zauzme počasno mesto ovih redova. Svi se sećamo one vitke njene linije, finog glasa, kada se pojavila sa pesmama Romale Romali, Januar i Ptica skitnica.

Mada se u periodu trudnoće dosta ugojila i dobila puno negativnih kritika, ona je uspela da vrati svoje telo u formu. Danas gori kako izgleda i nema muškarca koji bi joj odolio.

Ako ste muškarci, kada gledate Instagram profile ovih pevačica, pazite da vas žena ne vidi, dok ako ste žena i želite ovakvo vruće telo, moraćete mnogo truda uložiti, jer ipak su one naše najseksi pevačice.