ON JE SEKS IKONA BALKANA? TIK-TOK ZVEZDA!

On je Tik-Tok zvezda, on je neko za koga se otimaju preseksi devojke, ali on ima svoju Viktoriju, baš kao Dejvid.

Aleksandar Mojić je ne tako davno, bio uspešan vaterpolo igrač, i gazio svoj sportski put, da bi u veoma kratkom vremenu, postao seks simbol za muškarca, i san svake devojke na Balkanu.

Popularni Mojke, broji preko 60 hiljada pratilaca na Tik-Toku, te preko 15 hiljada na Instagramu, i nebrojeno mnogo ženskih uzdaha na njegove fotografije i snimke, koji se svakodnevno povećavaju, kako brojke na socijalnim mrežama tako i ženski uzdasi.

Moglo bi se reći da smo dobili balkanskog Bekama, po toj liniji između sportiste i seks ikone u seksipilnosti, modi, i načinu iznošenja garderobe.

Da bi stvar bila zanimljivija, i dobila punu povezanost sa Viktorijom i Dejvidom, i Mojke ima svoju Viktoriju, a ona je Marija Petrović, super model, plesačica i maštarija svakog muškarca, poznatija kao Mara Carica na društvenim mrežama.

„Nije važno koliko mene devojaka želi, jer ja želim samo nju“ – kaže Mojke a kako i ne bi, kad je bomba, pomislili bi sada muškarci, zar ne?

Svaka Viktorija pronađe svog Dejvida, a mi na Balkanu imamo naše, Aleksandra i Mariju, odnosno Mojketa i Maru Caricu. Pitanje je samo kolika je granica za ovaj par u brojkama popularnosti, sada kada su se predstavili javnim očima, i da li je uopšte ima ili ćemo uskoro da budemo svedoci, najpopularnijeg javnog para u istoriji na Balkanu?