OD STARLETE DO MODNE KREATORKE – STANIJA DOBROJEVIĆ MODNA ZVEZDA?!

Stanija najavljuje lični modni brend. Opasno priprema kolekciju donjeg veša od kojeg će muškarcima curiti voda na usta, a devojke će dobro razmisliti da li će preći granicu!

Izvor: instagram.com/stanijadobrojevic

Godinu dana unazad potajno se priprema za novu vrstu karijere, ali i dalje golišava. Kako se šuška, poznata starleta Stanija Dobrojević se priprema da stavi lični pečat na ideju o kreiranju donjeg veša. Koristeći svoje atribute i bogatu figuru, iskoristiće priliku da samu sebe reklamira. Stigla je da napravi i fotke na kojima pokazuje nekoliko svojih primeraka. Bazira se na belom, omiljenom tonu, kao i crvenom i crnom. Poznajući Stanijinu seksipilnost i javnu otvorenost, očekuje se rublje iz kojeg gori vatra!

Izvor: instagram.com/stanijadobrojevic

Obzirom da se želja za ostvarivanjem u ulozi modnog kreatora prožima tokom čitavog života, u svojoj 36. godini postaje realnost. Nikada nije kasno za ostvarivanje snova. U svojoj četvrtoj deceniji je pravi izuzetak izgledati brutalno poput ovakve žene. Od starlete, preko pevačice, rijaliti takmičarke, pa sve do modne kreatorke, Stanija ponosno nosi svoje telo i obline.

Kako se izjašnjava, nije samo karijera na pomaku. Javno je objavila svoju uspešnu vezu, koja je ozvaničena veridbom.

Izvor: instagram.com/stanijadobrojevic

Ostavite odgovor