MIOČIĆ PRED MEČ KARIJERE URADIO GEST O KOJEM BRUJI REGION!

Sportisti su danas sve više optereći sopstvenom slavom i arogancijom, ali ponekada se istakne ovakav viteški gest starog kova, baš kakav je uradio Stipe Miočić.

Izvor: instagram.com/stipemiocic

Pred meč karijere u kojem će Stipe Miočić braniti naslov prvaka UFC-a u teškoj kategoriji protiv Francisa Ngannoua, slavni je američki borac hrvatskih korijena navijače pozvao da pomognu obnovi Opće bolnice Dr. Ivo Pedišić u Sisku.

Izvor: instagram.com/stipemiocic

Sjajno je moći vratiti nešto objema zemljama. Mnogo mi znači što mogu na ovaj način utjecati na ljude i sjajno je znati da mi žele pomoći u tome – penijem, dolarom, sve može pomoći ljudima u potrebi“, kazao je Stipe Miočić, najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a, pripremajući se za meč u kojem mu je izazivač Francis Ngannou. Priredba UFC 260 održat će se noćas u Las Vegasu.

„Hvala Stipi Miočiću što je prepoznao naše potrebe i želju da čim prije obnovimo i opremimo dijelove bolnice stradale u potresu. Noćas ćemo srčano navijati na njegovu pobjedu“, kazao je mr. sc. Tomislav Dujmenović, ravnatelj Opće bolnice Dr. Ivo Pedišić.

Ostavite odgovor