MILICA PAVLOVIC NA UDARU JAVNOSTI!

Iz dana u dan se nastavlja „udar“ na estradnu zvezdu Milicu Pavlović, zbog toga što je uklopila sexy veš sa narodnom nošnjom.

Sve deluje kao da je namešteno, kompletno društvo se obrušilo na jednu pesmu, dok niko nije spomenuo kako je ova pevačica na moderniji način barem pomenula srpsku nošnju i kulturu, za razliku od pola države koja šeta u američkim helankama po gradu.

Malo licemerno od strane naroda, zar ne?

Dok vam izjavu sa Milicinog službenog Instagram profila povodom ove situacije prenosimo:

„Dragi ljudi, neko sam ko poštuje apsolutno sve nacije, dok svoju zemlju i svoj narod gledam kao svetinju! Najviše na svetu volim zemlju iz koje potičem, gde su mi koreni i u kojoj živim. Iskreno, veoma mi je žao ako je neko moj prethodni post pogrešno protumačio i doživeo kao uvredu. Nije mi to bila namera. Ja volim istoriju svoje zemlje i svog naroda, i izuzetno je poštujem. Kao vernik, najiskrenije verujem u dobre ljude, u dobre namere i dobra dela, i to je ono jedino što se računa u ovom životu! Budite dobri sebi i vašim najmilijima.

Kada je scena koja je izazvala oprečne reakcije u pitanju, zbog samog teksta pesme smo želeli da predstavimo ženu koja je simbol Balkana, dok je muškarac koga neguje muški simbol junaštva. Scena je bukvalno veličanje onoga što je najbolje i najlepše u našoj istoriji. Neverovatno je da izazove i trunku prljavih misli. Junakinja pesme traži ljubav zbog koje se gine, pa je simbol više nego jasan. Pošto takvu ljubav ne nalazi, pokazuje šta želi.
Možda neki od vas nisu najbolje razumeli pesmu ili analizirali tekst, ali poruka je izuzetno snažna i u duhu ljudi koji žive na Balkanu…“

Ostavite odgovor