LUDI BRAT SVAKODNEVNO LAŽE MILIONE BALKANACA!

Prostor bivše Jugoslavije, takozvani Balkan, je prepun lažova i osoba koje svakodnevno lažu iz više razloga, a nedavno popularizovana socijalna mreža Tik-Tok je dala tim osobama sjajnu mogućnost da više ne lažu nekoliko osoba, već milione svojih pratilaca.

Naime, Zoran Jovanović bivši učesnik rijalitija na televiziji, je od nedavno, postao internet zvezda sa pseudimom Ludi Brat, a probio se na javnoj sceni ponajviše radi novonastale društvene mreže Tik-Tok gde ovaj mladić broji skoro 300 hiljada pratilaca.

Da bi stvar bila zanimljiva, svakodnevni kratki video snimci, kako Ludi Brat ispunjava razne izazove i zadatke svojih fanova su preplavili Balkan, ali svako ko ima više od 14 godina može da vidi da su 90 % stvari izmontirane i da nisu istina.

Sa jedne strane, to je razumljivo s obzirom da su jutjub zvezde Balkana sa Jankom kao pretečom napravili takav trend da je deci Balkana zanimljivo samo nešto gde se izvode takozvani prenkovi, gluparije i tako dalje, iako je očigledno da su iscenirani klipovi u pitanju, ali opet sa druge strane pitamo se dokle će ići taj put nerealnih snimaka internet zvezda u Srbiji i regionu?

U poslednjem klipu, navodno je tik-toker dobio batine, u snimku gde su mnoštvo fanova prepoznali njegovog drugara, što daje zapravo da se kaže da te apsolutno isceniran video.

Ako smo došli do isceniranog batinanja, šta je sledeće, paljenje auta, kopanje grobova ili nešto treće? Plašimo se i pomisliti.