KUPAĆI PREMALI ZA GRUDI UKIQ?

Kupaći kostim premali za njene nove grudi, puca doslovno po šavovima! Ulaganjem u svoje telo Una izaziva hiljade uzdaha svojih fanova!

Izvor: instagram.com/uki_q

Naspram svih poduhvata tiktokerke Une Kablar ili poznatije Ukiq, neočekivano izleteše objave o povećanju grudi. Obožavateljka vanzemaljaca dobila je natprirodne obline koje ne mogu stati pod kupaći kostim. Korpe pucaju od njenih noviteta! Nekoliko meseci unazad dvadesetogodišnjakinja je izjavljivala kako bi volela da ima veće grudi i da bi ugradila implante iako je u cvetu mladosti.

PROČITAJTE JOŠ…

Ulaganje u svoje telo neophodna je stavka kada je ovakva vrsta biznisa u pitanju. Novac koji je skupila, potrošila je na investiranje u sebe. Ni prva, ni poslednja, ali što ne bi bila najmlađa medijska zvezda sa bombastičnim grudima?

Izvor: instagram.com/uki_q

U jednom od video snimaka tiktokerka se obratila fanovima gde objašnjava kako se oseća odmah nakon hirurškog poduhvata – Imam osećaj kao da mi neko sedi na grudima. Umrle su mi s_se. Žalila se na užasne bolove u mišićima i kako još nije videla rezultat ispod gaze. Nakon što se oporavila, postavila je fotografije na društvene mreže na kojima se vide njene sveže velike grudi.

Unin utisak nakon operacije, možete pogledati na IDJTV:

Ostavite odgovor