KARLEUŠA PLESALA NA STOLU – ZAPALILA STUDIO?!

Dovoljna je bila šibica da izgori kompletan šou. Takmičari zapalili publiku i članove žirija, nastalo totalno oduševljenje svih prisutnih! Podstaknuta neočekivanim umećem momaka, Karleuša se bacila na sto i zaigrala seksi ritam!

Izvor: instagram.com/zvezdegranda

Najpoznatiji šou u Srbiji imao je priliku da predstavi publici takmičare Srđana Stanića i Jusufa Šingolia, koji su svojim talentom napravili bombastičnu energiju. Kako je energija zarazna, tako su članovi žirija odreagovali ekspanzivno na nastup i svi do poslednjeg digli se na noge. Najveselija u žiriju bila je čuvena Jelena Karleuša.

Oduševljena momačkom samouverenošću, morala je da digne svoje noge na sto. Provokativna suknjica, visoke štikle, seksi kikice i zatamnjeno staklo na naočarima su krunisali njeno izdanje. Zgodna i svesna svojih atributa pevačica je protresla svaki deo tela, uvijala kukove i dala do znanja takmičarima da od nje imaju sigurno zeleno svetlo.

Izvor: instagram.com/karleusastar

Ni ostali članovi žirija nisu ostali ravnodušni. Marija Šerifović je dohvatila vodu i prskala po Jeleninom telu, koje je gorelo! Viki Miljković i Snežana Đurišić su aplaudirale naspram publike i pevale u pratnji Jeleninom plesu. Saša Popović je proglasio da oba momka sa svojih 18 i 20 godina prolaze bez pogovora, na šta su se svi složili jednoglasno. Publika je podržala odluku igrajući i aplaudirajući do besvesti, te se u „Zvezdama Granda“ tresla cela sala!

Jelena je podelila i na svom instagram profilu zabeležene snimke sa događaja i dodala u opisu da je ovo razlog zašto ona voli ovaj šou i balkanski narod.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ostavite odgovor