KADA JE BILO NAJTEŽE JAŠAR AHMEDOVSKI JE BIO TU – KAŽE JELENA KARLEUŠA

Poznata pevačica Jelena Karleuša nije se stidela da prizna kako je živela u prošlosti i ko je bio tu da joj pomogne kada je bilo najpotrebnije. Ni manje ni više, već Jašar Ahmedovski.

Izvor: instagram.com/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša potvrdila je izjavu pevača Jašara Ahmedovskog koji je nedavno u emisiji „Pečat u vremenu“ izjavio da joj je dao 500 maraka u vreme kada je bila tinejdžerka, takođe rekao je kako ju je jedne prilike čuo kako svira flautu.

– Stvarno je lepo svirala. I sad moram da kupim čokoladu, ja sam dao neke parice. Drago mi je da je Jelena uspela u svojoj karijeri – izjavio je Jašar u emisiji.

Poznata pevačica nikada nije poricala da je teško živela u vremenu inflacija kada u našoj državi nije bilo baš najasjaniji period. Njena pokojna majka Divna radila je kao voditelj u poznatoj radio-emisiji, ali njena plata bila je samo 2 marke.

Bila je veoma cenjena u svom poslu i samim tim družila se sa mnogim javnim ličnostima tadašnje scene, jedan od njih bio je Jašar Ahmedovski.

To je Jelenu prisetilo na taj period života, povodom čega je na svom instagram profilu objavila stori u kom je napisala:

– Ovaj kralj od čoveka mi je dao 500 maraka tada. U tom momentu plata moje mame je bila dve marke i jako smo težko živele! Tako da je moj prvi muzički honorar bio sa 10 godina, za sviranje pesme “Jagnje moje malo”. Hvala Jašaru i hvala Goranu za ovaj intervju – napisala je Jelena.

Ostavite odgovor