JELENA KARLEUŠA PRETVARA KUĆU U GARDEROBER!

Uz velike brojke i veliko ime, ide i veliki luksuz reklo bi se, pa će tako balkanska diva, Jelena Karleuša da celu kuću pretvori u garderober.

Izvor: goldstandardsounds.com

Cipelarnik Jelene Karleuše je sigurno mjesto u koje bi se sve djevojke na prvi pogled zaljubile. Kako sama Jelena ističe, tu su zaista skupe i brendirane stvari, koje nažalost neće vidjeti svjetlo dana ponovo jer nijedne nikad nije oblačila više puta na svoje nastupe.

Ništa drugačije nije ni sa Jeleninim garderoberom koji je prepun prelijepih odijevnih kombinacija. Uprkos tome, doživjeće istu sudbinu kao i cipelarnik, nema ponavljanja.

Ipak, uz sve te stvari pjevačica tvrdi da je kuća postala naporna za život, te da ih je zaista potrebno odložiti. U tu svrhu, njen muž Duško kupio je sasvim novu kuću sa zadovoljavajućom kvadraturom, koju će Karleuša da pretvori u svoj lični garderober, a Bože moj šta drugo da uradi devojka koja ima preko 2 miliona pratilaca na Instagramu. Uz velike brojke ide i veliki luksuz, reklo bi se.

Jelena poručuje svim djevojkama da takve stvari ne čine sreću, već prolazno zadovoljstvo. I da imati brdo novca i odjeće koja košta toliko da vam se zavrti u glavi, ne znači da imate i dobar ukus i da ćete znati da to iznesete. I za kraj dodala je da ljepota dolazi iznutra, te da je ona sama sasvim srećna kad kupi u običnom butiku komad odjeće koji je po njenom ukusu.

Ostavite odgovor