DŽEHVEROVIĆEVA I MC STOJAN ZATRESLI PUBLIKU I RUŠE REKORDE NAJNOVIJIM DUETOM!

Trenutno najpopularnija pevačica u Srbiji snimila je pesmu sa MC Stojanom! U roku od dva sata pregledi na Jutjub kanalu skočili su na 400 hiljada!

Izvor: instagram.com/mc_stojan

Neposredno pred snimanje zajedničkog dueta poznatih srpskih pevača Teodore Džehverović i Mc Stojana, internet mreža je bila obasuta najavama i pripremanjem publike za nešto novo i spektakularno. Očekivani muzički par uzdrmao je publiku koja je nestrpljivo čekala izlazak njihove pesme.

Totalni medijski bum desio se već u prvih sat vremena nakon objavljivanja, gde je broj pregleda munjevito skočio na 186.000! Pozitivna neizvesnost njihovih fanova duplirala je zajednički napredak mladog muzičkog para.

POGLEDAJTE JOŠ…

Prethodnim pesmama Teodora je protresla publiku, što je metaforično za njenu pesmu „Tresi, tresi“, kojom je pridobila mnogobrojne fanove. Isto tako, famozni Mc Stojan, momak srceparajućeg izgleda, u poslednje 3 godine nije štedeo na svojoj karijeri. Sjajnom saradnjom odlučili su da naprave obećavajuće partnerstvo i oduševe fanove sa obe strane.

„Voli me, voli me“ naziv je njihove dugoočekivane pesme, koja primamljivo osvaja pažnju neobičnim spotom, gde se vidi kontrast između gradskog i seoskog života mladih parova. A šta su to njihovi fanovi dugo čekali, možete pogledati u spotu ispod teksta:

Ostavite odgovor