BEKVALČEVA PRIZNALA DA JE PRVOG MUŽA NAJVIŠE VOLELA!

Nataša Bekvalac u ispovestima javno priznala kako je uvek želela da samo ostane u braku i da nikada u tome nije uspela ni sa jednim mužem! Nikad se ne zna, možda se pojavi još jedan koji će joj ispuniti želju!

Izvor: instagram.com/bekvalceva

Srpska Atina, lepotica iz Novog Sada, najlepša plavuša u Vojvodini, sve su nazivi po kojima je prepoznatljiva. Reč je o Nataši Bekvalac i njenom interesantnom ljubavnom životu, zbog kojeg se i ona sama šali. Na svom instagram profilu pevačica je počastila fanove odgovorima na sva njihova pitanja i prepustila se ispovesti.

Nataša je izjavila kako je oduvek želela da bude u srećnom braku,a li je to njena neostvarena želja, obzirom da ima niz propalih brakova i bivših muževa. Srećne ili nesrećne mladoženje bili su bivši vaterpolista Danilo Ikodinović, bivši rukometaš Ljuba Ivanović i Luka Lazukić. Kog muža je najviše volela je veoma jednostavno objasnila odgovorom „sve po redu“, što bi značilo da joj je prvi muž probudio najviše emocija i ostavio najdublji trag. Smatra da su joj veze na daljinu jedino dobro funkcionisale i da je samo tako uspevala da izbegne raskid. Bivšima se nikada ne bi vratila!

Izvor: instagram.com/bekvalceva

Popularna pop pevačica trenutno nije u ljubavi i kaže kako joj loše ide nakon su je pitali da li se žena može zaljubiti i posle četrdesete godine. Obećala je da neće kriti ljubavni život i da će obaveštavati javnost. Iz svoja tri braka najveće uspomene koje su sa njom i danas jesu njena deca. Nataša sama sebi ne veruje da se udavala tri puta i da tako nešto nikada nije i slutila u mladosti.

Ostavite odgovor